Into Wellbeing

Contacteer Hilde Standaert


  • Maandag - Zaterdag
    9u00 - 12u30
    13u30 - 18u00

PRAKTISCH

Indien deze cursus jou interesseert, gelieve dan een mail te sturen. De volgende workshop start vanaf 15 okt 2019.

  • 8 dinsdagavonden van 19u30 tot 22u
  • kleine groep
  • een deel theorie wordt gekoppeld aan praktijk(vb. meditatie)
  • Mechelen


Brochure

WORKSHOPS

In onze essentie zijn we “pure liefde”

Elke mens leeft zijn leven, gedreven door welbepaalde wensen, dromen en verlangens. Gaandeweg wordt duidelijk dat daaronder een hunkering zit naar ‘innerlijke vrede’. De paradox is juist, dat hoe meer we in staat van innerlijke vrede zijn, hoe makkelijker ook  andere wensen die we in ons hart koesteren, hun vervulling vinden. In ieder van ons is die plek van stilte aanwezig. Het is evident, in ons dagelijks leven, dat deze innerlijke vrede vaak zoek is. Negatieve reacties op situaties buiten ons, halen ons uit evenwicht.

Verschillende aspecten komen aan bod

Tijdens de workshops "De Kracht van ons bewustzijn" en "Spiritueel ontwaken" worden de verschillende aspecten van de 'wet van aantrekking' de 'wet van weerstand loslaten', de 'wet van vibratie' en 'de wet van overgave aan Spirit' belicht, alsook toegepast.

Oefeningen en meditatie

Telkens wordt een deel theorie gekoppeld aan bepaalde oefeningen zoals een specifieke meditatie. Je krijgt zowel kennis als een aantal tools mee die je direct kan gebruiken. De sleutel tot verandering ligt in het toepassen in de praktijk.

Een belangrijk aspect van de visie voor de workshops, is het creëren van een mogelijkheid tot verbinding met gelijkgestemden.

Contacteer Hilde Standaert voor de workshops "De Kracht van ons bewustzijn" en "Spiritueel ontwaken".

DEEL 1: DE KRACHT VAN ONS BEWUSTZIJN

DEEL 1: DE KRACHT VAN ONS BEWUSTZIJN

In 8 avonden gaan we op zoek naar hoe we met ons bewustzijn een vervullender leven kunnen creëren. De verbinding 'hoofd-hart', is daarbij cruciaal.

LEES MEER
DEEL 2: SPIRITUEEL  ONTWAKEN

DEEL 2: SPIRITUEEL ONTWAKEN

Spiritueel ontwaken is een pad vanuit de vallen (boobytraps) van ons ego naar ons echt wezen, onaangetaste perfectie, pure onschuld in licht en liefde.

LEES MEER